با پیشرفت تکنولوژی روزبهروز قطعات جدید و قدرتمندی در زمینه IT در دنیا طراحی و تولید میشوند. یکی از این تجهیزات پیشرفته تین کلاینتها هستند. Thin Clients دستگاههای کوچکی میباشند که بهجای پردازش محلی، بیشتر وظایف خود را از طریق یک سرور انجام میدهند. این نوع دستگاهها معمولاً در محیطهای تجاری، آژانسهای هواپیمایی، بیمارستانها و مراکز آموزشی کاربرد دارند. اگر شما هم قصد خرید این محصول را دارید این مقاله به شما کمک خواهد کرد تا بهترین برندهای تولیدکننده تین کلاینت را بشناسید. پس با ما همراه باشید.
نحوه راهاندازی تین کلاینت
چگونگی راهاندازی و برقراری ارتباط تین کلاینت با سرور به نوع دستگاه و نقشی که برای تین کلاینت در نظر گرفته شده است بستگی دارد. بهطورکلی تین کلاینتها به ۳ دسته حرفهای، نیمهحرفهای و فاقد سختافزار تقسیمبندی شدهاند. هر کدام از این دستگاهها از لحاظ سختافزاری متفاوتاند و ویژگیهای خاصی دارند؛ بنابراین قبل از خرید این محصول نوع نیاز خودتان را مشخص کنید.
مثلا، برخی کاربران یا شرکتها قصد دارند تین کلاینتها را بهعنوان جایگزینی ساده برای کامپیوترهای شخصی در نظر بگیرند. در این سناریو پس از مشخصکردن مکان دستگاه باید کابل HDMI یا VGA متصل به مانیتور را به پورتهای تین کلاینت، کابل پاور را به پورت مربوطه، ماوس و صفحهکلید را به درگاههای یواسبی متصل کنید. سپس برای اتصال به اینترنت کافی است درگاهی که برای دانگل شبکه در نظر گرفته شده را وصل نمایید.
اما اگر قصد پیادهسازی زیرساخت دسکتاپ مجازی را دارید به تجهیزات و لوازم دیگری مانند سرور نیاز خواهید داشت. برای این منظور ابتدا باید سیستمعامل سرور و تین کلاینتها را مشخص کنید. مدیران شبکه اغلب از لینوکس یا ویندوز سرور برای این کار استفاده میکنند. در مرحله بعد باید یک سرور که دارای حافظه اصلی مورد نیاز فعالیت شماست و توان پردازشی قدرتمند و هارددیسکی با ظرفیت مناسب دارد را خریداری نمایید.
بهترین برندهای تولیدکننده تین کلاینت
خوشبختانه برندهای مختلف تین کلاینت در بازار ایران در دسترس هستند. بااینحال انتخاب بهترین دستگاه از میان این برندها کار سادهای نیست. زیرا برخی از برندها از کیفیت بهتری نسبت به رقبای خود برخوردار هستند. از برندهای مطرح در این زمینه باید به hp، اماسآی، دل، اینتل، ایسوس، لنوو، تسکو، سنترم، نت کامپیوتر، PAT،Wintel و…. اشاره کرد. در ادامه به طور خلاصه شما را با ویژگیهای پرفروشترین برندهای تولیدکننده تین کلاینت آشنا خواهیم کرد:
Apple
این شرکت یکی از قدرتمندترین، تولیدکنندگان محصولات دیجیتالی است. پرفروشترین تین کلاینتهای اپل Mac mini است که در سال 2010 تولید شده و از پردازنده قوی Core i3 -8100B Intel برخوردار است. این دستگاه با دارای بودن پردازنده گرافیکی Intel UHD Graphics 630 و حافظه داخلی 64 گیگاهرنز گزینه مناسبی برای کارهای سنگین گرافیکی میباشد.
HP
این کمپانی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تین کلاینتها با مدلهای متنوع و قابلیتهای مختلف است دو نمونه HP T630 و HP EliteSlice EG1 از پرفروشترین و قدرتمندترین محصولات اچ پی میباشند.
Dell
تین کلاینتهای باکیفیت کمپانی دل گزینه مناسبی برای محیطهای کاری هستند. مهمترین محصول این کمپانی DELL WYSE 5060 میباشد که در سال 2014 به بازار عرضه شد. این تین کلاینت دارای پردازنده 4 هستهای از نوع AMD ، و پردازنده گرافیکی AMD RADEON R5E میباشد. این محصول برای کاربریهای نیمهسنگین و کارهای گرافیکی سبک طراحی شده است
Lenovo
این برند مدلهای مختلفی از تین کلاینتها را تولید میکند که قابلیت اجرای وظایف ادارات و سازمانها را با سرعت و کارایی بالایی دارند. ThinkCentre M600 نمونهای از تین کلاینتهای شرکت لنوا میباشد که دارای پردازنده Intel Celeron است.
INTEL
این شرکت که در زمینه تولید انواع قطعات الکترونیکی از جمله پردازنده، SSD، RAM و تجهیزات شبکه فعالیت میکند. قدرتمندترین تین کلاینت خود را با نام NUC7i3BNH – K تولید کرده است. این محصول دارای پردازنده 4 هستهای Intel Core i3، نسل 7 است که مناسب برای کاربریهای نیمه سنگین میباشد.
نتیجهگیری
در هنگام انتخاب بهترین تین کلاینت به عواملی همچون نیازهای سازمانی، قابلیتهای فنی، برند و… توجه کنید. برندهایی مانند اپل، دل، اچ پی به دلیل تجربه و تخصص بالا از کیفیت و عملکرد مناسبی برخوردار هستند و جزو معروفترین برندهای تولیدکننده تین کلاینت محسوب می شوند. اغلب این برندها از اتصالات متعدد و پروتکلهای مجازیسازی پشتیبانی میکنند. برای اطلاعات بیشتر در مورد تین کلاینت با کارشناسان شرکت اکسین تماس بگیرید.
پاسخ به دیدگاه