دستهای از کاربران از لپتاپ برای انجام فعالیتهایی مانند برنامهنویسی استفاده میکنند؛ بنابراین اگر هدف شما از خرید کامپیوتر قابل حمل این است که در هر کجایی که بخواهید از آن برای برنامهنویسی استفاده کنید. بهتر است این مقاله از سایت اکسین را مطالعه کنید، در این متن میخواهیم شما را با ویژگیهای لپ تاپ مناسب برنامه نویسی آشنا کنیم.
ویژگیهای لپ تاپ مناسب برنامه نویسی
در حال حاضر مدلها و برندهای مختلفی از لپتاپ در بازار وجود دارند و هرکدام از آنها برای انجام کارهای ویژهای طراحی و ساخته شدهاند. در این بین برخی از کاربران به این نیت لپتاپ خریداری میکنند تا بتوانند از آن در مکانهای مختلفی برای نوشتن برنامه استفاده کنند. لپتاپهای برنامهنویسی باید ویژگیهای خاصی داشته باشند که در این بخش به آنها میپردازیم.
صفحه نمایشگر یا مانیتور
باتوجهبه اینکه برنامهنویسان ساعتهای ممتدی در روز به نوشتن کد مشغول هستند و باید در حین کار به صفحه نمایشگر خیره شوند و آن را نگاه کنند؛ بنابراین بهتر است مانیتور لپتاپ آنها طوری باشد که چشم را خسته نکند و محتوا را باکیفیت بالاتری نمایش دهد. این ویژگیها عبارتاند از:
- رزولوشن صفحهنمایش بهتر است FHD ، QHD و یا 4K باشد.
- میزان روشنایی نمایشگر لپتاپ مناسب باشد.
- مانیتور لپ تاب بهتر است مات باشد تا نور را منعکس نکند.
- پنل مانیتور IPS باشد؛ زیرا این نوع پنل دارای زاویه دید فوقالعاده بالایی است و تصاویر را با محدوده گستردهای از رنگها و روشنایی نمایش میدهد.
پردازنده مرکزی یا CPU
لپتاپ مخصوص برنامهنویسان باید از پردازنده مناسبی برخوردار باشد تا کاربر بتواند اجرای کدها یا پردازش فایلها را با عملکرد خوبی داشته باشد. بنابراین بهتر است در هنگام خرید تعداد هسته نسبت به پردازش خام دادهها برایتان در اولویت باشد. تراشههای میانرده همچون Core i5 , Core i7 نسل 10 به بعد اینتل و Ryzen5 و Ryzen 7 سری 5000 شرکت AMD گزینههای مناسبی هستند.
نوع حافظه داخلی
حافظه ذخیرهسازی داخلی در لپ تاپ مناسب برنامه نویسی مورد دیگری است که برنامهنویسان باید در هنگام خرید به آن دقت نمایند. آنها باید دستگاهی را خریداری کنند که حافظه بالای 1 ترابایتی داشته باشد. البته نوع حافظه نیز اهمیت بسیار زیادی در سرعت یک لپتاپ دارد. بهتر است لپ تاپ دارای حافظه SSD باشد تا در انجام کارهای برنامه نویسی سرعت خوبی برای شما ایجاد نماید.
اما در صورتی که مجبورید از هر دو هارد SSD و HDD استفاده کنید توصیه میکنیم حداقل درایو SSD 256 GB را بر روی دستگاه داشته باشید و در آن سیستمعامل و برنامهای که با آن بیشتر سروکار دارید را نصب نمایید. در این صورت هنگامی که کدهای برنامهنویسی را جهت اجرا کامپایل میکنید کارها سریعتر انجام میشوند.
مقدار حافظه RAM
حافظه رم کمک میکند تا چند برنامه در کنار هم در حالت مولتی تسکینگ باز نگه داشته شوند. این موضوع برای برنامهنویسان بسیار حیاتی است. زیرا در حالت عمومی آنها در حین نوشتن کدها نیاز دارند تا چند برنامه را همزمان باز کنند. بنابراین حداقل 8 الی 16 گیگابایت حافظه رم برای لپتاپ برنامهنویسی موردنیاز است.
صفحهکلید
یک برنامهنویس بیش از 90 درصد از زمان خود را صرف تایپ کردن کدها مینماید. بنابراین یک کیبورد مناسب و خوب لازم دارد. صفحه کلیدها طراحیهای متنوعی دارند برخی از کاربران کیبوردهای کامل و برخی دیگر صفحه کلیدهای بدون ماشین حساب را میپسندند. در هر صورت هر برنامه نویس با توجه به تجربه تایپی که دارد یکی را انتخاب مینماید.
عمر باتری لپتاپ
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که دائماً در حال حرکت هستید بهتر است دستگاهی را خریداری کنید که از فناوری شارژ سریع برخوردار باشد و عمر باتری بالایی داشته باشد مانند Lenovo ThinkPad X1، Apple M1 MacBook Pro و HP Envy 14
معرفی بهترین لپتاپهای برنامهنویسی
در بخش آخر مقاله لپ تاپ مناسب برنامه نویسی، شما را با برخی از لپتاپهای میان رده که از نظر سختافزاری و قیمت مناسب برنامه نویسان هستند آشنا میکنیم.
- لپتاپ مدل IdeaPad Slim 5 i7 13700H شرکت لنوو
- لپتاپ مدل Vivobook 15 X1504VA شرکت ایسوس
- اپل مکبوک ایر M1
- لپتاپ مدل Victus 15 i5 13420H شرکت HP
- لپتاپ اچ پی Victus 15 13700H
- لپتاپIdeaPad Gaming 3
- لپتاپ ایسر Nitro 5 AN515
پاسخ به دیدگاه